BAŞKAN YÜCEL, KURBAN KESİM YERLERİNİ ZİYARET EDEREK VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

21.08.2018 14:03:00

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Çıplaklı, Payallar, Ekşilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı ve Mahmutlar Mahallesi’ndeki 5 kurban kesim noktasını ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Kesim alanlarındaki hizmetlerden memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Başkan Yücel’e teşekkür etti.

VATANDAŞLAR KESİM HİZMETİ VE TEMİZLİĞE  VERİLEN ÖNEM İÇİN BAŞKAN YÜCEL’İ  TEBRİK ETTİLER

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayramın ilk günü kurban kesim noktalarını ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Yücel, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak sohbet etti.

ALANYA BELEDİYESİ 5 NOKTADA ÜCRETSİZ KESİM HİZMETİ VERİYOR

Alanya Belediyesinin kesim noktalarında ücretsiz olarak kesim hizmeti verildiğini belirten Başkan Yücel, Vatandaşların, belirlenen kurban kesim yerlerinde kurbanlarını kestirmelerinin sağlık ve çevre açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Belediye olarak vatandaşlarımızın en iyi şekilde kurban ibadetini yerine getirebilmeleri için her türlü imkânı sunmak için varız. Kesim noktalarımız son derece hijyenik ve vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verebilecek düzeydedir.” derken Vatandaşlar ise Başkan Yücel’e; “Çok güzel bir hizmet, tüm bu hizmetler için teşekkür ediyoruz.” dediler.

KESİM NOKTALARINDA 80 KASAP VE 100 PERSONEL HİZMET VERİYOR

Alanya Belediyesi’nin 5 ayrı kesim noktasında 80 kasap ve 100 personel vatandaşlara hizmet veriyor. Alanya Belediyesi bünyesinde bulunan veteriner personellerde kesim yerlerinde hazır bulunurken vatandaşların kurbanları dini vecibeler yerine getirilerek titizlikle kesiliyor. Kesim noktaları, bayramın 2. günü de vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.