HACIKERİMLER - YENİKÖY YOLUNDA DELİÇAY KÖPRÜSÜ YENİLENDİ

12.09.2018 11:10:00

Alanya Belediyesi, kırsal mahallelere ulaşımı sağlayan ve ihtiyaca cevap vermeyen dar köprüleri yeniliyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşların yol, asfalt ve ulaşımla ilgili taleplerini karşılamak için aralıksız çalışıyor. Özelikle kırsal mahallelerde yıllarca ihmal edilen yol, köprü ve asfalt sorunlarını bir bir çözen Başkan Yücel, vatandaşlardan büyük takdir topluyor.

BAŞKAN YÜCEL’E ÖVGÜ VE TEŞEKKÜR

Bu yönde yürütülen çalışmalar kapsamında Hacıkerimler ile Yeniköy yol kavşağındaki Deliçay Köprüsü genişletilerek araç geçişleri için daha rahat bir hale getirildi. Yücel’e teşekkür eden bölge halkı, köprünün dar ve ulaşım açısından tehlike arz ettiğini belirterek, “ Köprü yan yana üç araç geçecek şekilde genişletildi. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.