Alanya Belediyesi Logosu

CENAZE DUYURULARI

Tarih : 13.08.2020

Adı Soyadı : FATMA BAYIR

Açıklama : ORMAN İŞLETMEDEN EMEKLİ GURİNDİK LAKAPLI MEHMET BAYIR'IN EŞİ FATMA BAYIR VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP DERE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.TAZİYE YERİ:DERE MAHALLESİ KARAKIŞLA SOKAKTA BULUNAN EVİNDE

Adı Soyadı : AYŞE ŞAŞMAZ

Açıklama : GAZİPAŞA YENİKÖY MARİF MAHALLESİNDEN MERHUM DİMLİ ALİ LAKAPLI ALİ ŞAŞMAZ EŞİ,HASAN,AHMET ŞAŞMAZ ANNELERİ,MEHMET ARSLAN,SALİH GEZER,AHMET ÇAKIR,MURAT GÜÇLÜ VE TELEKOMDAN EMEKLİ MURAT TUNÇ KAYINVALİDESİ AYŞE ŞAŞMAZ VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ SAAT 11 DE GAZİPAŞA MARİF MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Adı Soyadı : AHMET ANILGAN

Açıklama : MAHMUTLAR MAHALLESİ YARDERESİ MEVKİNDEN ÖMER VE MUSTAFA ANILGAN BABASI,ŞEVKİ ANILGANIN ABİSİ AHMET ANILGAN VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN SAAT 11 DE CÜCENLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR

Adı Soyadı : KADİR KİRAZ

Açıklama : ÇARŞI MAHALLESİNDEN GÜL KİRAZIN EŞİ,BEKİR KİRAZIN BABASI,MATBAACI KADİR KİRAZ VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ ADIYAMANDA DEFNEDİLECEKTİR.

Adı Soyadı : ZEKİYE ÜLKER SAYDAM

Açıklama : MERHUM KARANTİNACI BÜLENT SAYDAM'IN EŞİ,TOMRİS,HÜLYA,METE,DENİZ VE ATIL SAYDAM'IN ANNESİ,SÜLEYMAN AYAZ,MUHSİN ALTUNER,SEVİM SAYDAM VE MERYEM SAYDAM'IN KAYINVALİDESİ ZEKİYE ÜLKER SAYDAM VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİP DİNEK BELEDİYE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.TAZİYE YERİ:KADIPAŞA MAHALLESİ HASBUL TOPTAN KARŞISINDA BULUNAN OĞLUNUN EVİNDE

Adı Soyadı : HALİL BAYIR

Açıklama : ÖZVADİ MAHALLESİNDEN MUSTAFA VE ALANYA BELEDİYE PERSONELİ SÜLEYMAN BAYIR'IN BABASI,ÖMER VE MEHMET'İN ABİSİ HALİL BAYIR VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ YARIN SAAT 10:00 DA ÇAMLI MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Tarih : 11.08.2020

Adı Soyadı : MUSTAFA ÖZCAN GÖRELİ

Açıklama : NEVŞEHİR EŞRAFINDAN MUSTAFA ÖZCAN GÖRELİ VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİP ANKARA KARŞIYAKA MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Tarih : 11.08.2020

Adı Soyadı : ŞÜKRÜ ERSOY

Açıklama : MALİ MÜŞAVİR BEYSAT, ERGÜN VE FATİH ERSOY'UN BABASI, İBRAHİM YAĞDIR'IN KAYINPEDERİ ŞÜKRÜ ERSOY VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ YARIN SAAT 11.00'DE OKURCALAR KARABURUN MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Tarih : 10.08.2020

Adı Soyadı : AYHAN ÖNAL

Açıklama : GÜNDOĞMUŞ EKSİBAĞ MAHALLESİNDEN EKEM EĞİTİM MERKEZİ SAHİBİ TİCARET ODASINDAN EMEKLİ MERHUM KEMAL ÖNAL'IN OĞLU,ÖĞRETMEN TÜLAY ÖNAL ÇALIŞKAN'IN EŞİ AYHAN ÖNAL VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİP EMİNE ÖZMÜFTÜOĞLU CAMİİNDEN ALINARAK HACIBABA MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Tarih : 10.08.2020

Adı Soyadı : KERİM KARADUMAN

Açıklama : TOSMUR MAHALLESİNDEN MUSA VE EMİNE KARADUMAN'IN OĞLU,AHMET,ALİ,MUHAMMED,MUSA,SALİH,MUSTAFA,İSMAİL KARADUMAN,ÜMMÜHANİ AYDOĞAN VE ÜLSÜM SOLMAZ IN KARDEŞİ,TANSU VE CANSU KARADUMAN'IN BABASI KERİM KARADUMAN VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN SAAT 12:00 DE TOSMUR AK MEZARLIĞA DEFNEDİLECEKTİR.

Adı Soyadı : FADİME YILMAZ

Açıklama : OBA MAHALLESİNDEN MERHUM AKÇA ARİF YILMAZ EŞİ FADİME YILMAZ VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP DEĞİRMENDERE KIZILHARMAN MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Adı Soyadı : MUSTAFA ÖZEL

Açıklama : ÇANKIRI EŞRAFINDAN EMİNE ÖZEL'İN EŞİ,ULAŞ VE GİZEM ÖZEL'İN BABASI,DİDAR ÖZEL VE TOLGA AKALIN'IN KAYINPEDERİ MUSTAFA ÖZEL VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİP CİKCİLLİ BELEDİYE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Adı Soyadı : ZÜHTÜYE BOSTANCI

Açıklama : BEKTAŞ MAHALLESİNDEN MERHUM SABRİ BOSTANCI'NIN EŞİ,AHMET SALİH OKŞAR'IN KARDEŞİ,BELEDİYE PERSONELİ AHMET SERT'İN KAYINVALİDESİ ZÜHTÜYE BOSTANCI VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ GÜRSES CAMİİNDE KILINACAK İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP HATIPLAR AİLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Adı Soyadı : MAZLUMA GÖKBELEN

Açıklama : KEŞEFLİ MAHALLESİNDEN MERHUM MÜMİN GÖKBEL'İN EŞİ,MURAT,MEHMET,ADEM GÖKBELEN ANNELERİ TAMİRCİ AHMET KARAGEDİK,MAHMUT AYDIN,AHMET GÖK KAYINVALİDESİ DOKTOR ALTUĞ KARAGEDİK ANNEANNESİ MAZLUMA GÖKBELEN VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN SAAT 11.00 DE KEŞEFLİ MAHALLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Adı Soyadı : EMİNE ÇELİK

Açıklama : ÇIPLAKLI MAHALLESİNDEN MERHUM ÇAVUŞLAR LAKAPLI MEHMET ÇELİK'İN KIZI,MERHUM KAZIM KURT'UN EŞİ,NEVZAT VE ZAHİDE KURT'UN ANNESİ,HAKKI,MEHMET,NECATİ VE VELİ ÇELİK'İN ABLASI EMİNE ÇELİK VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP ÇIPLAKLI GÜLEVŞEN MAHALLESİNDEKİ EVİNDEN ALINARAK HACIBABA MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.TAZİYE YERİ:ÇIPLAKLI MAHALLESİ GÜLEVŞEN MEVKİİNDE BULUNAN EVİNDE

Adı Soyadı : BURHANETTİN SAYAR

Açıklama : HACET MAHALLESİNDEN MERHUM YUSUF SAYAR'IN OĞLU,KERİM SADULLAHOĞLU,MEHMET ALİ SOY VE MEHMET SARIKADIOĞLU'NUN KAYINPEDERİ,EMEKLİ İŞ BANKASI MÜDÜRÜ BURHANETTİN SAYAR VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN SAAT 18:00 DE HACIMEMİŞLER CAMİİNDE KILINACAK CENAZE NAMAZININ ARDINDAN BEKTAŞ MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.TAZİYE YERİ:HACET MAHALLESİ NÜFÜS MÜDÜRLÜĞÜ KARŞISINDAKİ EVİNİN ÖNÜNDE

Tarih : 07.08.2020

Adı Soyadı : OSMAN SİNECEK

Açıklama : KIZLARPINARI MAHALLESİNDEN SERAP SİNECEĞİN EŞİ ESKİ TINAZ TUR SAHİBİ OSMAN SİNECEK VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN SAAT 15:00 DE CİKCİLLİ BELEDİYE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.TAZİYE YERİ:KIZLARPINARI MAHALLESİ HACIKADİROĞLU SOKAK ERGÜNDÜZ APARTMANI NO:13 TAPU DAİRESİ KARŞISI

Tarih : 07.08.2020

Adı Soyadı : FATMA YÜCESAN

Açıklama : ÇARŞI MAHALLESİNDEN MERHUM HASAN YÜCESANIN EŞİ,MEHMET YÜCESANIN YENGESİ FATMA YÜCESAN VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN SAAT 18.30 DA KALE YAMACI MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.TAZİYE YERİ:AVSALLAR MAHALLESİ STADYUM CADDESİ YÜCESAN SOKAKTA BULUNAN EVİNDE

Tarih : 06.08.2020

Adı Soyadı : ARİF OCAK

Açıklama : YAYLAKONAK MAHALLESİNDEN MURAT,HASAN,MUSTAFA,AYŞE,FATMA,HATİCE OCAK BABALARI ARİF OCAK VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN SAAT 11.00 DE MARİF MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Tarih : 06.08.2020

Adı Soyadı : DURKADIN GÖKÇEOĞLU

Açıklama : KESTEL MAHALLESİNDEN MERHUM KERİM GÖKÇEOĞLU'NUN EŞİ ŞÜKRÜ GÖKÇEOĞLU VE AYŞE HAN ANNESİ OKAY HAN KAYINVALİDESİ DURKADIN GÖKÇEOĞLU VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN SAAT 11.00 HANÖNÜ MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Toplam 5090 kayıt bulundu.
ilk sayfa önceki sayfa sonraki sayfa en son sayfa