Kasım

Scapin'in Dolapları

Alanya Kültür Merkezi

16.11.2019 20:00:00 - 16.11.2019 22:00:00

Alanya Belediye Tiyatrosunun sahnelediği "Scapin’in Dolapları" adlı oyunumuz 2 perdeli 90 dakikalık yetişkin bir tiyatro oyunu olup Alanya Kültür Merkezi A salonunda 16 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'da sahnelenecektir.
🤩Oyunumuz ingilizce alt yazılıdır😇
🤩With English Subtitles😇

📌Biletlerinizi Alanya Belediye Tiyatrosu (Kültür Merkezi) danışmadan ve Alanya Belediyesi kurumsal web sayfasından alabilirsiniz. -> İnternetten bilet almak için lütfen tıklayınız.
📌Bilet ücret tarifemiz: Tam :10 TL Öğrenci: 5 TL (Öğrenci kimlik kartını göstermek zorunludur)
📌Gazi, Şehit yakınları, Engelli ve +65 yaş üstü ücretsizdir.
📌+7 Yaş ve üzeri için uygundur.

**Satılan bilet geri alınmaz**

📝Oyunun Özeti : Oyun Özeti: Scapin isimli uşağın birbirlerine aşık olan gençleri kavuşturmak için çevirdiği dolapları komik bir dil ile anlatır. Oktave genç bir kıza aşık olup gizlice evlenmiştir fakat bu evlilikten haberi olmayan babası Argante oğlunu Geronte'nin ikinci karısından olan kızı ile evlendirmek istemektedir. Geronte'nin oğlu Leandre ise babasının onaylamayacagı bir kıza aşıktır ama bu kız Argante'nin yıllar önce kaybolan küçük kızından başkası değildir. Çevirdiği dolaplar ile her sorunu çözmeyi başaran Scapin bu olayda da hiç kimsenin aklına gelmeyen çözüm yollarına baş vuracaktır.

📝Summary of the play: The theatre play tells the story about Scapin who is a servant, has done some comic tricky to reunite young people who are in love with each other in a funny language. Oktave fell in love with a young girl and secretly got married with her. But his father Argante who was unaware of this marriage, father wanted to make marry his son of Geronte's second wife. Geronte's son, Leandre falls in love with a girl who his father doesn't approve her. But this is none other than Argante's little girl who disappeared years ago. Scapin, which manages to solve every problem with its chicane, will apply solutions that no one can think of.