Kasım

Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım

Alanya Kültür Merkezi

30.11.2019 20:00:00 - 30.11.2019 22:00:00

Alanya Belediye Tiyatrosunun sahnelediği "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" adlı oyunumuz 2 perdeli 150 dakikalık yetişkin bir tiyatro oyunu olup Alanya Kültür Merkezi A salonunda 30 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'da sahnelenecektir.

📌Biletlerinizi Alanya Belediye Tiyatrosu (Kültür Merkezi) danışmadan ve Alanya Belediyesi kurumsal web sayfasından alabilirsiniz. -> İnternetten bilet almak için lütfen tıklayınız.
📌Bilet ücret tarifemiz: Tam :10 TL Öğrenci: 5 TL (Öğrenci kimlik kartını göstermek zorunludur)
📌Gazi, Şehit yakınları, Engelli ve +65 yaş üstü ücretsizdir.
📌+13 Yaş ve üzeri için uygundur.

**Satılan bilet geri alınmaz**

Oyunun Özeti : 2. Meşrutiyet döneminde 1970'lerin başına kadar olan bir zaman diliminde geçiyor. Ülkemizde yaşanan siyasal ve kültürel dönüşümler, örnek talebe, uysal delikanlı, gönüllü asker, model vatandaş Vicdani Yurdakuler ve her dönemin adamı olan Efruz'un gözünden anlatılıyor.
Haldun Taner'in yazmış olduğu oyunu Devlet Tiyatrosu Rejisörlerinden Murat Atak Sahneye koydu.
Oyunun bestelerini Cem İdiz'e Koreografisi ise İhsan Bengier'e ait.