Aralık

Alanya Belediye Hizmet Binası arkası

11.12.2021 12:00:00 - 12.12.2021 22:00:00

11. ALANYA ULUSLARARASI YENİ YIL PAZARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 11-12 Aralık tarihleri arasında iki gün boyunca kapılarını ziyaretçilerine açacak. 11. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı için geri sayım sürerken hazırlıklar da tamamlanıyor..

Alanya Belediyesi ve Yabancılar Meclisi (Yeni Alanyalılar) tarafından 11 yıl önce organize edilmeye başlanan ve geliri engelli bireyler yararına kullanılan Uluslararası Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’nın hazırlıklarında sona yaklaşıldı.11 Aralık Cumartesi günü saat 12.00 ile 24.00 arasında, 12 Aralık Pazar günü ise saat 10.00 ile 22.00 saatleri arasında Alanya Belediye Hizmet Binası arkasındaki alanda gerçekleştirilecek.

İKİ GÜN OLARAK GERÇEKLEŞECEK

Etkinlik 2019 yılında olduğu gibi bu yılda iki gün olarak planlandı. 11. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı yerleşiminde bu sene yeni bir düzenleme getirilerek pek çok stant olacak. Yabancıların geleneklerini yansıtacak hediyelik eşya, yeme içme ve tanıtım stantlarının kurulduğu etkinlik 2 gün boyunca sahne şovları ve konserler eşliğinde gerçekleşecek.

HOŞGÖRÜ PAZARI

Dünyanın dört bir noktasından pek çok insanı ve basın mensuplarını çeken 11. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı ile Alanya’nın yurt dışı tanıtımına da büyük katkı sağlanıyor. Yeni Alanyalıların ve yerli halkın yoğun ilgi gösterdiği, hoşgörü kültürünün ve dayanışmanın en güzel örneğinin yaşandığı pazara, bu yıl yine yoğun talep oluştu.

11. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı başvuruları Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne yüzyüze gelinerek yapılacak veya Alanya Belediyesi resmi web sitesine yüklenen başvuru formunu doldurup cevre@alanya.bel.tr adresine mail atarak başvurularını tamamlayabilirler.

Bilgi için: 444 8207

Son Başvuru Tarihi: 1 ARALIK 2021