ALANYA BELEDİYESİ ÇÖZÜM MASASI ÖĞRENCİLERLE

17.09.2018 16:13:00

Alanya Belediyesi Çözüm Masası okulların açıldığı ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı. 2018-2019 yeni eğitim-öğretim yılı ilk ders zilinin çalmasıyla başladı. Alanya Belediyesi Çözüm Masası personeli çocukların ilk heyecanlarında yanlarında oldu.

ALANYA BELEDİYESİ ÇÖZÜM MASASI ÖĞRENCİLERLE

Alanya Belediyesi Çözüm Masası okulların açıldığı ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı. 2018-2019 yeni eğitim-öğretim yılı ilk ders zilinin çalmasıyla başladı. Alanya Belediyesi Çözüm Masası personeli çocukların ilk heyecanlarında yanlarında oldu.

Alanya Belediyesi Çözüm Masası personeli yeni okul döneminin ilk gününde Dereköy İlk-Orta Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Alanya Belediyesi Çözüm masası ekibi kitap, kalemlik ve çeşitli hediyelerle öğrencileri motive etti. Alanya Belediyesi Çözüm Masası Koordinatörü Pınar İmamoğlu öğrencilere çözüm masası ile ilgili bilgiler verdi. Yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.