OBA MAHALLESİ KÖSELER SOKAK ASFALTLANIYOR

19.09.2018 11:43:00

Alanya Belediyesi altyapı ve yol genişletme çalışması yapılan Köseler Caddesi ile Tepe Mahallesi’nde Akışoğlu Sokakta sıcak asfalt çalışmasına devam ediyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçe genelinde vatandaşları kaliteli yol ve caddelere kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Oba Mahallesi Köseler Sokakta genişletilen ve altyapısı tamamlanan Köseler Sokakta sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

Yaklaşık 1 kilometre sıcak asfalt planlanan yolun tamamlanması ile bölge ulaşım açısından rahatlamış olacak. Vatandaşların talepleri ve teknik ekiplerinin planlaması doğrultusunda her bölgede çalışmaların devam ettiğini açıklayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sathi kaplama ekiplerinin de Kargıcak ile Emişbeleni Mahallelerinde hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.