YAYLALI MAHALLESİ'NDE ÇOK AMAÇLI SALON VE MUHTAR EVİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

28.09.2018 10:53:00

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bir çok mahalleye düğün salonu kazandırarak bu alanda vatandaşların büyük takdirini topluyor.

Başkan Yücel, son olarak Yaylalı Mahallesi’nde yapımına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi projesinin mahalle halkının düğün, toplantı gibi etkinliklerin yapabileceği 300 kişilik bir salon olacağını söyledi.

300 KİŞİYE HİZMET EDECEK

Alanya Belediyesi tarafından Yaylalı Mahallesi’ne kazandırılacak olan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi, 300 kişiye aynı anda hizmet edebilecek. Bölgedeki vatandaşların düğün, cenaze, toplantı gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri salonun etrafında sosyal donatılar da olacak. Çocuklar için oyun gruplarının yer alacağı 3 bin m2’lik alanda yetişkinler için de kamelyalı dinlenme yerleri oluşturulacak.