KUMDA FUTBOL HEYECANI BAŞLIYOR

28.09.2018 14:03:00

Alanya Beach Soccer Cup 2018 Plaj Futbolu heyecanı 5-7 Ekim tarihleri arasında Alanya Galip Dere Plajı’nda gerçekleştirilecek.

KUMDA FUTBOL HEYECANI BAŞLIYOR

Alanya’da ilk kez düzenlenen uluslararası organizasyonda Türkiye’den Alanya Belediyespor takımı, Rusya’dan Lokomotif takımı, Portekiz’den Sporting Portugal takımı, İspanya’dan Levante takımları mücadele edecek. Gelecek yıllarda Avrupa Şampiyonası’nı Alanya ya getirebilmek için önemli olan organizasyonu Trtspor canlı yayınlayacak. FİFA’ya ait beachsoccer.com sitesinden tüm dünyaya canlı yayınlanacak. Ayrıca Portekiz ve Rusya özel televizyonlarında canlı olarak ülkelerinde yayınlanacak.

Turnuva programı şöyle;

5 Ekim Cuma