DÖRT KOLDAN DÖRT DÖRTLÜK HİZMET KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

16.10.2018 13:33:00

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm mahallelerde çok yönlü hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri, Merkezden kırsal ve yaylalara uzanan çok geniş bir coğrafyada altyapıdan, yol açmaya, asfalttan yol betonlama ve kaldırım çalışmalarına kadar çok yönlü bir çalışma yürütüyor.

DEĞİRMENDERE’DEN GÜNDOĞMUŞ’A YENİ YOL

Alanya Belediyesi ilçe sınırları içerisinde çalışmalarını sürdürürken komşu ilçelerden gelen hizmet taleplerini de geri çevirmiyor. Bu kapsamda Köprülü Başyayla’dan sonra Değirmendere Mahallesi ile Samsa Mevkiinden Gündoğmuş İçesinin Çamlıalan bölgesine 2 kilometrelik yeni bir yol açıldı. Değirmendere Muhtarı Kasım Günay, “  Mahallemiz Samsa bölgesini Gündoğmuş’un çamlıalan bölgesine bağlayacak olan 2 kilometrelik yeni yol Başkanımız Adem Murat Yücel’in talimatı ile açılmıştır. Kendisine Mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

ASMACA’DA ENGELLİ VATANDAŞIN YOLU BETONLANDI

Öte yandan Alanya Belediyesi ekipleri tüm bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların ve mahalle muhtarlarının talepleri ile teknik ekiplerin keşifleri doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında, Asmaca Mahallesinde yaşayan ve engelli olan Emine Sezer isimli yaşlı vatandaşımızında evinin yolu betonla kaplanarak kolay bir ulaşıma kavuşturuldu.

DOĞU VE BATI MAHALLELERİ İLE MERKEZDE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Alanya Belediyesi, Avsallar’dan Demirtaş’a kadar olan bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mahmutlar’da altyapı, Sapaderede yol düzenleme, Avsallar ve Uzunöz Mahallesinde sathi kaplama Kargıcak'da sıcak asfalt ve Payallar’da menfez çalışmaları devam ediyor.