SAHALARDA KIŞLIK BAKIM FAALİYETİ BAŞLADI

09.11.2018 09:24:00

SAHALARDA KIŞLIK BAKIM FAALİYETİ BAŞLADI

Alanya Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından profesyonel ve amatör spor kulüplerinin kullandığı çim spor sahalarının kışlık bakım faaliyeti başladı.

Kışlık bakım faaliyetleri kapsamında ilk etap olarak; Bahçeşehir Okulları Oba Stadyumu, Merkez Zimbitlik 1nolu Saha, doğu bölgesinde Kestel 2 nolu ve Demirtaş, batı bölgesinde Payallar 2 nolu ve Avsallar sahaları bakımı yapılacaktır. İkinci etap olarak batı bölgesi Konaklı, İncekum, merkezde Zimbitlik 2 nolu saha doğuda Kestel 1 nolu sahaların bakımı yapılacaktır.

OBA STADYUMUNDA SERA SİSTEMİ

Ayrıca Bahçeşehir Okulları Oba Stadyumunu Kayserispor Müsabakası'na yetiştirmek için Türkiye’de ilk olarak sera sistemi uygulamaya başladı. Protokol ve vip tribün önünde bulunan güneşlenme oranın zayıf olduğu noktalar için sera etkisi yaratmak için saha zeminin sera naylonu ile kaplaması yapılmıştır.