BAŞKAN YÜCEL’DEN VATANDAŞLARA VERGİ UYARISI

29.11.2018 16:42:00

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin yapılandırılmış 2. taksit ödemesi için 30 Kasım’ın son gün olduğunu belirterek; “Yapılandırılmış borcu olan vatandaşlarımızın en geç yarın mesai bitimine kadar ödemelerini yapması gerekiyor.” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Haftalık Encümen toplantısının ardından yaptığı açıklamada Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nde yapılandırılmış borcun 2. taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım Cuma mesai bitimi olduğunu söyleyerek vatandaşları uyardı.

YÜCEL: “SON GÜN, 30 KASIM CUMA”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada; “Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 7143 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 2. taksit ödemesi için son tarih 30 Kasım 2018’dir. Belediyemize borcu olan vatandaşlarımız ödemelerini en geç yarın mesai bitimine kadar; belediyemize bağlı tahsilat ofislerimizden, WEB sitemizden ve Halk Bankası’nın tüm şubelerinden yapabilirler.” dedi.