BAŞKAN YÜCEL’DEN PERSONELE MÜJDELİ HABER

29.11.2018 17:39:00

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada, Devlet Personel Başkanlığı tarafından alınan görüş neticesinde yıllık izne çıkan personelin, izin günleri resmi tatil günlerine denk gelirse o günün izne dahil edilmeyeceğini açıkladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Devlet Personel Başkanlığı tarafından alınan görüş neticesinde; “Yıllık izin verilirken yıllık izin süreleri içerisinde kalan ve mesai günlerine denk gelen Ulusal Bayram, genel tatil günleri ile Cumhurbaşkanlığınca idari izinli sayılan sürelerin yıllık izne dahil edilmemesi; yıllık izin verildikten sonra  Cumhurbaşkanlığınca idari izinli sayılan sürelerin yıllık izin süreleri içerisinde kalması ve mesai günlerine denk gelmesi halinde ise bu sürelerin yıllık izin süresinden sayılmayacağı hususunda belediyemiz izin yönergesinde değişiklik yapılmıştır.” dedi.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından alınan görüş neticesinde yayınlanan bilgi yazısı, Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan sunumla personele iletildi.