BELEDİYE KUZEY ALANYA’DA ASFALT VE KAVŞAK DÜZENLEMESİ YAPIYOR

17.06.2014 16:38:00

Kuzey Alanya’da Sugözü ve Tepe Mahalleleri’nde kavşak düzenlemesi ve asfaltlama çalışması yapılıyor. Başkan Yücel, “Alanya, hak ettiği hizmeti alıyor. ” dedi.

Alanya Belediyesi’nin yeni mahallelerde başlattığı asfalt seferberliği merkezde de devam ediyor.  Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından Alanya’nın Kuzey Mahalleri’nden Sugözü ve Tepe Mahallesi’nde Ana arterler başta olmak üzere sıcak asfalt dökme çalışmaları başlatıldı.

Sugözü –Kocahasanlı mevkiinde 20 metreli yol kavşağı düzenlemesinin yanı sıra yan yollarda da sürdürülen sıcak asfalt dökme çalışması bölge halkı tarafından sevinçle karşılanırken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ekiplerin 2 gün boyunca bölgede çalışma yapacaklarını belirterek, Alanya’nın her bölgesine planlama dahilinde hizmet verildiğini söyledi