TFF PLAJ FUTBOLU LİGİ ALANYA ETABI BAŞLADI

13.09.2019 20:50:00

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen TFF Plaj Futbolu Ligi Alanya Etabı başladı.

14 Eylül Cumartesi günü karşılaşmaları şöyle;

Saat 18.00 Alanya Belediyespor – Kestel Spor

Saat 19.15 Gazipaşa Belediyespor - Labas BarcınsporGalip Dere Plajı’nda gerçekleştirilen turnuvanın ilk gün karşılaması Alanya Belediyespor ile Labas Barcınspor arasında gerçekleştirildi. Maçın galibi 8-5 lik üstünlükle Alanya Belediyespor oldu. Turnuvanın ikinci karşılaşması Gazipaşa Belediyespor ile Kestel Spor arasında oldu. Gazipaşa Belediyespor 8-4 lük üstünlükle Kestelspor u yendi.

14 Eylül Cumartesi günü karşılaşmaları şöyle;

Saat 18.00 Alanya Belediyespor – Kestel Spor