BAHÇEŞEHİR STADYUMU’NA LED EKRAN KURULUMU YAPILIYOR

09.12.2019 15:56:00

Her türlü bakım ve onarımın Belediye’miz tarafından yapıldığı ve TFF Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Bahçeşehir Okulları Stadyumu’ndaki skorbordlar, çağımızın en modern ekranlarından olan LED ekran ile değiştiriliyor.

BAHÇEŞEHİR STADYUMU’NA LED EKRAN KURULUMU YAPILIYOR

Aytemiz Alanyaspor ile ilgili VTR lerin ve maçtaki skorların gösterileceği LED ekran kurulumu yapılıyor. Ayrıca Güney Kale arkasındaki taraftarların sıkışıklığını gidermek için giriş kapıları genişletildi.  TFF’ nin statüdeki kararı ile misafir taraftarın koltuk sayıları %5 oranına düşürüldü.

TÜM SAHALARIN BAKIM ONARIMLARI DEVAM EDİYOR

Bölgedeki amatör kulüplerin kullandığı sahalarda daha iyi müsabakalarını gerçekleştirebilmesi için maç öncesi ve sonrası bakımları yapılmaktadır. Kestel Sahası aydınlatması güçlendirildi. Okurcalar Muz Spor’ un maçlarını oynayacağı Okurcalar Sahasına yedek oyuncu kulübeleri verildi ve banklar yapılıyor.