ULUSLARARASI JUJITSU NEWAZA AÇIK AKDENİZ KULÜPLER TURNUVASI ALANYA DA YAPILDI

25.01.2020 17:51:00

Ulusal Jujitsu Federasyonu tarafından düzenlenen ve Alanya’ nın ev sahipliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Jujitsu Newaza Açık Akdeniz Kulüpler Turnuvası 75. Yıl Spor Salonu’nda yapıldı.

ULUSLARARASI JUJITSU NEWAZA AÇIK AKDENİZ KULÜPLER TURNUVASI ALANYA DA YAPILDI

Ulusal Jujitsu Federasyonu ile Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve Kimura Spor Kulübünün katkılarıyla Türkiye, Kazakistan, Rusya, Özbekistan, Ukrayna ülkelerinden 80 sporcu mücadele etti. Dereceye giren sporcular; madalya ve belgelerini Ulusal Jujitsu Federasyonu Başkanı Şevki Erdoğan, federasyon yetkilileri ve antrenörler tarafından aldı.