AYTEMİZ ALANYASPOR’UN UEFA’YA KATILMAYA HAK KAZANMASIYLA OBA STADYUMUNDA ÇALIŞMALAR HIZLANDI

28.07.2020 14:52:00

Her türlü bakım ve onarımın Belediye’miz tarafından yapıldığı ve TFF Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda sezon bitimi ile UEFA Avrupa Ligi ön eleme turları için çalışmalar başladı.

2019-2020 sezonun tamamlanmasıyla UEFA Avrupa Ligi ön eleme turlarına katılmaya hak kazanan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor’un maçlarını oynayacağı stadyumda; UEFA kriterlerini yerine getirmek için çalışmalar yapılıyor. Yeşil zeminde, bina içerisinde tamirat ve bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Soyunma odaları, sağlık odaları, basın toplantı odası, basın çalışma odaları, müsabaka sonrası röportaj alanları ve protokol ağırlama salonunda çalışmalar başlamıştır.