SPOR TESİSLERİNDE RUTİN DEZENFEKTE İŞLEMLERİ YAPILDI

24.08.2020 10:59:00

Belediyemiz tarafından COVID-19 (koronavirüsü) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında spor tesisleri rutin olarak dezenfekte edilmeye devam ediyor.

SPOR TESİSLERİNDE RUTİN DEZENFEKTE İŞLEMLERİ YAPILDI

Belediyemiz tarafından COVID-19 (koronavirüsü) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında spor tesisleri rutin olarak dezenfekte edilmeye devam ediyor.

Alanya Belediyesi Atatürk Spor Salonu, 75. Yıl Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu’nda bulunan ofisler, soyunma odaları, malzeme deposu, ortak yaşam alanlarına kadar her yer itinayla özel bir solüsyon ile temizlendi. Alanya da ki spor tesisleri  korona virüsü salgını başta olmak üzere çeşitli enfeksiyonlara karşı sporcuların kullandığı özel alanlardan, ortak kullanım noktalarına kadar her yer Alanya Belediyesi Çevre Sağlık ekiplerince  titizlikle dezenfekte edildi.