ALANYA BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BAYRAM ÖNCESİ KENT GENELİNDE HUMMALI ÇALIŞMA

19.07.2021 15:40:00

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce, Kurban Bayramı öncesi Alanya genelinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Bayram öncesi Alanya genelinde bayram temizliği yaptıklarını belirten Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, “İhtiyaç görülen cadde ve sokaklarda yıkama işlemlerimizi ekiplerimiz gerçekleştiriyorlar. Çöp konteynerlerinde, tepegözlerde ve diğer çöp bidonlarımızda dip temizliği yapılıyor. Kötü koku ve bakterilerin oluşumuna karşı da ilaçlama işlemleri gerçekleştiriliyor. Bayramda tertemiz bir Alanya hedefiyle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı da çevreyi kirletmemeleri konusunda hassas davranmaya davet ediyoruz” dedi.