KUMDA ŞAMPİYON ALANYA BELEDİYESPOR

07.08.2022 21:14:00

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile üç gün boyunca Galip Dere Plajı’nda düzenlenen Türkiye Bölgesel Plaj Futbolu Ligi Alanya Etabı’nın şampiyonu Alanya Belediyespor takımı oldu.

KUMDA ŞAMPİYON ALANYA BELEDİYESPOR

Final  gününün ilk maçı Kestelspor ile Obaspor arasında gerçekleşti. Kestelspor 7-4 Obaspor’u yenerek Alanya Etabı’nın üçüncüsü oldu. Final maçı ise Alanya Belediyespor ile Labas arasında oynandı. Alanya Belediyespor, Labas takımını 7-5 yenerek etabın şampiyonu oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Türkiye  Futbol Federasyonu FGD Koordinatörü Erden Or ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur verdi.