VEZNELER 30 KASIM’A KADAR ÖĞLE ARASINDA DA HİZMET VERECEK

21.11.2022 14:36:00

Alanya Belediyesi, 30 Kasım’da sona erecek Emlak, Çevre Temizlik, Reklam-İlan ve Vergi Affı Yapılandırmaları için öğle arasında da hizmet verecek. Vezneler 30 Kasım’a kadar öğle arasında da hizmette olacak.

Alanya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, vezneler 30 Kasım Çarşamba gününe kadar Emlak, Çevre Temizlik, Reklam-İlan ve Vergi Affı Yapılandırmaları için öğle arasında da hizmet verecek. Dileyen vatandaşlar veznelere gelmeden, Alanya Belediyesi’nin resmi internet sayfasından, e-ödeme yoluyla da vergilerini ödeyebilecek. Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri ve vergi ödemelerini zamanında yapmaları için, 30 Kasım mesai bitimine kadar Belediye vezneleri öğle arası 12.30 ile 13.30 arasında da açık bulundurulacak. Başkan Yücel, vatandaşlardan cezai işlem görmemeleri ve gecikme zammı ödememeleri adına duyarlı davranmasını istedi.